Joop van den Enk Partycatering wordt: Van De Partij

Op 1 augustus 2019 hebben Joost Meijerink en Joop van den Enk besloten om samen verder te gaan. Per 1 januari 2020 Joost Meijerink voor 50% aandeelhouder van Joop van den Enk Partycatering BV. Joop van den Enk Partycatering zal vanaf 1 januari 2020 verdergaan onder de naam: Van De Partij, mét de vertrouwde gezichten.

 

Van De Partij Full Service Catering & Organisatie houdt zich bezig met catering in de breedste zin van het woord. Van het ontwerp van de uitnodigingskaart tot en met de evaluatie van een feest en alles wat daar tussenin zit kunnen zij voor u verzorgen. Van De Partij kan een compleet feest voor u organiseren. Van De Partij richt zich op de zakelijke markt, hier valt te denken aan een (her)opening, open huis, bedrijfsfeest, jubilea, vakantieborrel, personeelsfeest etc.

Natuurlijk richten ze zich ook op de particuliere markt, u kunt bij ze terecht voor een buffet, barbecue, tuinfeest, bruiloft, Abraham/Sara feest en nog veel meer. Bij Van De Partij is niets te gek, van live cooking tot een tuinfeest met stretchtenten en foodtrucks, alles is mogelijk!

Uiteraard heeft iedere klant zijn/haar eigen wensen. Van De Partij maakt graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw feest, waarin alle wensen zijn verwerkt. Voor meer informatie: info@vandepartij.nl of 0572 – 35 18 87.
Bezoekadres: Boeierstraat 10, 8102 HS Raalte.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.