Van De Partij Catering lanceert ‘Ribs & Blues Thuispakket’ tijdens Pinksteren

Van De Partij Catering lanceert ‘Ribs & Blues Thuispakket’ tijdens Pinksteren

In deze bijzondere ‘Corona-tijd’ gaan veel festivals en evenementen helaas niet door.. zo ook Ribs & Blues. Om toch nog een beetje van dit populaire festival te kunnen genieten deze Pinksteren introduceert Van De Partij Catering het ‘Ribs & Blues Thuispakket’.

Door de Corona-crisis gaan dit jaar helaas veel festivals en buitenevenementen niet door. Om toch nog een beetje te kunnen genieten tijdens Pinksteren introduceren we het ‘Ribs en Blues Thuispakket’.

Een zonnetje, koud biertje, lekkere bluesmuziek en overheerlijke spareribs. De ingrediënten van het succesvolle en populaire Ribs en Blues festival dat al jarenlang tijdens Pinksteren in Raalte wordt gehouden. Vanuit de wijde regio en daarbuiten trekt het festival jaarlijks veel bezoekers naar Raalte.

Het grootste (gratis) blues festival van Europa. Dit jaar helaas niet… maar om toch van deze bijzondere sfeer te kunnen genieten bieden wij uitkomst.

‘Het Ribs & Blues Thuispakket’, de inhoud wordt zoveel mogelijk ingekocht bij lokale bedrijven en leveranciers (#Supportyourlocals). Het pakket bevat uiteraard een slab spareribs met huisgemaakte marinade van Maurits Vleesproducten. Een lekker stokbroodje van Bakkerij van der Most met twee soorten huisgemaakte tapenade. Uiteraard 6 Jupiler biertjes en een fles witte wijn. Een ‘must-have’ bier-opener van Van De Partij Catering van ProWork Salland. Verder diverse tafelgarnituren en doppinda’s voor bij de borrel.

Het ‘Ribs en Blues Thuispakket’ is vanaf nu te bestellen via www.vandepartij.nl/pinksteren. Het pakket kost € 35,00 en wordt op zaterdag 30 mei gratis bij u thuisbezorgd (tot 20 km. rondom Raalte). Het pakket is ook leuk om weg te geven. Op verzoek voorzien wij het pakket van een kaartje met een persoonlijke tekst.

Ontbijt en brunch

Naast het ‘Ribs en Blues Thuispakket’ is het ook mogelijk om voor 1e Pinksterdag een ontbijt of een brunch te bestellen. Leuk om aan iemand te geven die het echt verdiend in deze bijzondere tijd. Het is mogelijk om er een kaartje met een persoonlijke tekst bij te bestellen. Uiteraard is het ook leuk en lekker om samen met je gezin of met vrienden van te genieten. De ontbijten en brunches zijn te bestellen via www.vandepartij.nl/pinksteren.

Meer informatie over de acties en mogelijkheden van Van De Partij Catering & Organisatie vindt u op www.vandepartij.nl.

Voor meer informatie: Joost Meijerink

06-24413541

info@vandepartij.nl

www.vandepartij.nl