Twee weekenden lang genieten van een 5-gangen aspergediner of brunchbuffet in een sfeervolle tent.
Voor het derde jaar op rij slaan Jeroen de Weerd, Aspergebedrijf de Weerd, en Joost Meijerink, Van De Partij Catering & Organisatie de handen weer ineen voor het Aspergediner. Volgens beide heren is dit een unieke wijze om Sallandse asperges te eten tijdens twee weekenden in 23-24 april en 6-7 mei.
Waar kunnen we aanschuiven voor het diner?
“Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het weer op het bedrijf zelf te houden,” vertelt Jeroen. “De
eerste keer hebben we het georganiseerd in de sorteerruimte bij De Weerd Asperges. Vorig jaar vond
het diner plaats in de kassen van De Weerd Asperges aan de Velsdijk in Wesepe. De voorgaande 2
edities werden echter georganiseerd in corona tijd en hadden we vaak te maken met restricties en
corona maatregelen, maar die zijn nu vervallen. Vandaar dat we de gezelligheid en sfeer opzoeken in
een tent bij ons bedrijf.”
Wat kunnen we verwachten van deze editie?
“Aangezien we deze editie geen last meer hebben van de beperkingen hebben we gekozen voor een
sfeervolle Sailcloth tent en wordt deze omgetoverd tot een pop-up restaurant.” Zegt Joost trots. “Daar bereiden de koks van Van De Partij Catering de gerechten ter plekke. Dagvers, zo op het bord. Onze chefkok heeft een verrassend menu samengesteld. In samenwerking met Wines & Welcome hebben
we een speciale wijnkaart gemaakt, zodat u kunt genieten van de meest optimale wijn-spijs
combinaties.”
Neem ons mee naar het aspergediner of brunchbuffet, wat gaat er gebeuren?
Joost: “Natuurlijk starten we met een welkomstdrankje. Daarna volgt een amuse en aansluitend de andere gangen. De tent kan aan alle zijden dicht en is verwarmd, u kunt dus comfortabel dineren.”
“Maar het is niet alleen dineren,” vult Jeroen aan, “Tijdens het diner zal de Familie de Weerd ook
aanwezig zijn. Tijdens het diner wordt u door medewerkers van de Weerd Asperges meegenomen
naar de aspergebedden en naar de winkel / sorteerruimte om u alle ins en outs over het aspergeteelt
proces te vertellen. Uiteraard beantwoorden zij ook graag alle vragen, mocht u die nog hebben.”
Kan je alleen maar genieten van het asperge diner tijdens de twee weekenden?
Jeroen: “De tent wordt in de 2e week van april al geplaatst en blijft ruim een maand lang staan.
Hierdoor is het ook mogelijk om het Aspergediner exclusief voor uw eigen gezelschap vanaf minimaal
30 gasten te reserveren buiten de inschrijfavonden om. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.”
Het is ook mogelijk om de compleet ingerichte tent te boeken voor uw eigen (bedrijfs)feest. We hebben hier doordeweeks, maar ook in het weekend nog volop mogelijkheden voor en we maken graag een offerte op maat.” vertelt Joost tot slot.
Meer informatie en reserveren?
Wie deze unieke beleving wil meemaken wordt gevraagd te reserveren. Alle informatie en het menu
kunt u vinden op www.vandepartij.nl/asperge, u kunt hier ook makkelijk reserveren. U rekent voor het
diner € 49,50 per persoon af, voor de brunch zijn de kosten € 35,00 per persoon (excl. drankjes).
Iedereen is welkom, echter het aantal plaatsen zijn beperkt. Deelname is alleen mogelijk op
reservering.