Catering

Van De Partij

Catering

Bent u van plan om een feest of evenement te organiseren en zoekt u nog naar een betrouwbare cateraar? Bij Van De Partij bent u aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in catering binnen de driehoek Deventer – Zwolle – Almelo en helpen u graag bij het realiseren van een unieke culinaire ervaring.

Een greep uit ons aanbod

Ontbijt

Ontbijt

Lunch

Lunch

Buffet

Buffet

Barbecue

Barbecue

Live cooking

Live cooking

Food truck

Food truck

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Welke mogelijkheden bieden jullie op het gebied van catering?

Als doorgewinterde cateraar begrijpen we als geen ander dat u van uw feest of evenement een onvergetelijke ervaring wilt maken. Dat vereist vanzelfsprekend een passende invulling van de catering. Als full service catering bedrijf bieden wij op dit gebied eindeloos veel mogelijkheden. Van uitgebreide lunches en luxe diners tot live cooking experiences en street food, we kunnen het allemaal realiseren. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee.

✓ Jarenlange ervaring op landelijk niveau
✓ Wij kunnen u volledig ontzorgen
✓ Van de Partij helpt zowel particulieren als bedrijven
✓ Alleen de beste kwaliteit
✓ Service staat bij ons hoog in het vaandel

Waarom kiezen voor Van De Partij catering?

Van De Partij heeft een jarenlange ervaring in catering voor zowel particulieren als bedrijven. U bent bij ons niet alleen verzekerd van eten en drinken van de beste kwaliteit, maar ook van een ongeëvenaarde service. Wij specialiseren ons namelijk in catering in de breedste zin van het woord. Naast een culinaire ervaring die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften, kunnen wij bijvoorbeeld ook het leveren van materialen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan tafels, stoelen, servies en bestek, maar ook aan verlichting, heaters, tenten en foodtrucks. Kortom: wij kunnen u volledig ontzorgen. Op die manier kunnen niet alleen uw gasten maar ook u met volle overgave genieten van uw evenement!

Wat kan ik verwachten van de kosten van de catering?

Bij Van De Partij doen we niet aan doorsnee catering. Ongeacht om wat voor feest of evenement het gaat, wij leveren maatwerk! We kunnen het zo eenvoudig of uitgebreid maken als u wenst. De prijs is daarom afhankelijk van het aantal gasten en de samenstelling van de gerechten. Natuurlijk wilt u van tevoren precies weten waar u aan toe bent wat betreft de kosten van de catering. Vraag daarom vandaag nog een offerte op maat bij ons aan. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!

Our Team

Our Customers Says

Vrijblijvende informatie ontvangen?

Neem contact op


  Adres
  Boeierstraat 10
  8102 HS Raalte
  Bellen of appen?

  Behoefte aan full service catering?

  Wij zijn graag van de partij! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.