Foodtruck of baristabus

Gezelligheid en stijlvol

Foodtruck of baristabus

Met de foodtruck en baristabussen heeft u de beste koffie’s, de lekkerste hapjes en gerechten en de leukste sfeer. De bijna 50 jaar oude Volkswagen T2’s en de nog oudere Mercedes-Benz L319 zijn absolute eye-catchers. Uw gasten zullen opkijken, zo’n leuke sfeer.

Wat er geserveerd wordt, is net zo bijzonder. We schenken de mooiste biologische koffies en theeën. En serveren eerlijke, heerlijke en verrassende gerechten met een eigen signatuur. Vers, met echte ingrediënten en ter plaatse bereid.

Biologische koffie
De biologische koffie van Manetti staat bekend om z’n volle smaak en Noord-Italiaanse karakter. Wij bereiden er de heerlijkste espresso, lungo, latte macchiato en cappuccino mee.

Verse thee
Naast de biologische fair trade thee van Té de Origin schenken we ook verse thee. Zoals munt, limoen-sereh en gember-sinaasappel. Lekker met een verse kokosmakroon, brownies of appeltaart.

Sappenbar
Aan de ene kant een baristabus, aan de andere een sap-bar. Met echte vruchtensappen, vers van de pers. Eerlijk, heerlijk en vol vitaminen. Dat smaakt naar meer, schenk maar in.

Hapjes en gerechten
Live cooking is helemaal van deze tijd, beleving is waar het om draait! Bijna alles is mogelijk! We werken met verse producten en echte ingrediënten. We maken voor u graag een assortiment hapjes en gerechten dat precies bij u en uw gasten past.

De foodtrucks en baristabussen zijn multifunctioneel inzetbaar. Live cooking vanuit één van de twee T2’s is geen probleem. Past de foodtruck niet bij u in de tuin of in uw bedrijfspand dan hebben we mooie mobiele buffetten die precies in het sfeertje passen.

Prijzen en mogelijkheden op aanvraag. Van De Partij werkt samen met VanJan.

Van Jan

Altijd vrijblijvend!

Offerte op maat ontvangen?

Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend informatie van ons!