Catering Deventer

Van De Partij

Catering in Deventer

Als er iets is dat mensen het meest bijblijft van een evenement, dan is het het eten wel. Organiseert u een evenement en wilt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is?
Van De Partij is uw partner voor het verzorgen van de catering in Deventer en omstreken.

Een greep uit ons aanbod

Ontbijt

Ontbijt

Lunch

Lunch

Buffet

Buffet

Barbecue

Barbecue

Live cooking

Live cooking

Food truck

Food truck

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarom Van De Partij?

Elk feest en evenement is anders. Maar één ding staat vast: u wilt zeker weten dat het uw gezelschap aan niets zal ontbreken. Van De Partij heeft een jarenlange ervaring op het gebied van catering in Deventer en is u graag van dienst. Wij werken graag met u samen om uw gasten een bijzondere ervaring te bieden waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Wij serveren uitsluitend eten en drinken van een hoogwaardige kwaliteit en hechten we veel waarde aan het verlenen van de best mogelijke service. Bovendien zijn we ongekend flexibel; wat uw culinaire wensen ook zijn, wij kunnen ze vervullen.

✓ Jarenlange ervaring op landelijk niveau
✓ Wij kunnen u volledig ontzorgen
✓ Van de Partij helpt zowel particulieren als bedrijven
✓ Alleen de beste kwaliteit
✓Service staat bij ons hoog in het vaandel

Wat zijn de mogelijkheden voor catering in Deventer?

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ontbijt, een lunch of een diner; dit kan aan tafel geserveerd, in buffetvorm of in een sfeervolle shared dining setting met warme en koude hapjes. Ook een gezellige high tea behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een unieke live cooking experience, waarbij een of meerdere chefs in het bijzijn van uw gasten hun gerechten bereiden? Hoe u de catering ook wilt invullen, de ervaring is vanzelfsprekend niet compleet zonder bijpassende drankjes. Ook op dit gebied laten zowel ons assortiment als onze service werkelijk niets te wensen over.

Wat kost catering in Deventer?

Bij Van De Partij bent u verzekerd van full service catering die in alle opzichten is afgestemd op uw evenement en uw gezelschap. Wij leveren maatwerk en werken daarom niet met vaste prijzen. De kosten zijn dan ook afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, het soort gerechten en de samenstelling daarvan. Vertel ons over uw ideeën en uw behoeften, dan stellen wij met alle liefde een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u op. Zo weet u exact wat u kunt verwachten van de kosten voor volledig verzorgde catering in Deventer.

Our Team

Our Customers Says

Vrijblijvende informatie ontvangen?

Neem contact op


  Adres
  Boeierstraat 10
  8102 HS Raalte
  Bellen of appen?

  Op zoek naar de beste catering in Deventer?

  Neem vandaag nog contact met ons voor een persoonlijke offerte. Dit is geheel vrijblijvend!