Locaties

Diverse locaties

De gezelligste locaties

Wij beschikken over diverse locaties waar u uw feest kunt vieren, van een eenvoudige feestruimte tot een luxueus landgoed. Hiervoor berekenen wij de huurprijs en verzorgen wij in de meeste gevallen ook de catering. Wilt u uw feest liever thuis, in uw bedrijf of elders organiseren dan is dat ook mogelijk. Het plaatsen van tenten behoort ook tot de mogelijkheden om een mooie en passende locatie te bieden. Wij werken samen met diverse tentenleveranciers. Wij denken graag met u mee.

Boei 10 in Raalte
Boei 10 is centraal gelegen op het industrieterrein in Raalte. Boei 10 beschikt over diverse ruimtes waar uw event gehouden kan worden. Boei 10 beschikt over diverse vergaderruimtes, een grote presentatieruimte met alle faciliteiten en een sfeervolle Retro ruimte.

Golftuin in Zwolle
De Orangerie van Golftuin Zwolle is uiterst sfeervol en de ideale locatie voor uw feest. Golftuin Zwolle ademt rust en sfeer en is op slechts steenworp afstand van Zwolle gelegen. De locatie heeft ook een mooi (overdekt) buitenterras waar u zeker in de zomer optimaal kunt genieten.

Kasteel de Haere in Olst
De locatie heeft een speciale sfeer vanwege zijn ligging vlakbij de IJssel, het bos en het park waar je een rustige wandeling kunt maken. De locatie is uitermate geschikt als trouwlocatie, maar natuurlijk ook voor andere feesten uitermate sfeervol.

Wij denken graag met je mee!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend informatie van ons!